Survivor: Η αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή όταν έμαθε ότι ναυάγησε ο πατέρας του στον Ειρηνικό

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρης, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό και ο παίκτης του Survivor έμαθε τα νέα στον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή τον ενημέρωσε σχετικά και ο ίδιος δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει, όπως είπε στην κάμερα.

Ο Λευτέρης Καφετζής, όπως έγινε γνωστό πριν λίγα 24ωρα, ναυάγησε με το ιστιοπλοϊκό του στον Ειρηνικό Ωκεανό και πάλευε 24 ώρες με τα κύματα και έγινε ο πραγματικός... survivor σε δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες.

 Ο Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν γνώριζε αρχικά για το περιστατικό, ωστόσο τον ενημέρωσε η παραγωγή του Survivor για το γεγονός. Λίγο μετά, μίλησε στην κάμερα, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για το περιστατικό.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε ο James Καφετζής και συνέχισε:

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor. «Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.