Survivor: Για ποιο λόγο δεν έχουν απομακρυνθεί Δαλάκα και Ασημίνα

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2023

Σε αποκαλύψεις μέσω Instagram προχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, που έφυγε από το παιχνίδι πλουσιότερος κατά περίπου 25.000 ευρώ, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει δηλώσεις σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή και αρκείται στο να περνάει τα μηνύματα που ο ίδιος επιθυμεί μέσω των αναρτήσεών του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια αποκάλυψη - «βόμβα» σχετικά με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, τον άνθρωπο πίσω από την Acun Medya που υπογράφει την παραγωγή του reality, και την ποινή που φέρεται εκείνος να έχει προτείνει στις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, που αποβλήθηκαν επειδή πιάστηκαν να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου.

«Ο Ατζούν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει τα κορίτσια και όχι μόνο... Η ποινή που πρότεινε ήταν να μη φάνε πέντε έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει τη γνώμη. Υ.Γ. Από βδομάδα τα υπόλοιπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας και αυτός με τη σειρά του ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή των δύο γυναικών στο παιχνίδι.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.