Survivor: Έξαλλες οι μαζορέτες του ΠΑΟΚ με την Κρεμλίδου

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2021

Έξαλλες με την Έλενα Κρεμλίδου είναι οι μαζορέτες του ΠΑΟΚ, οι οποίες την κατηγορούν για ψευδή ισχυρισμό, ότι βρισκόταν στην ομάδα τους, αφού όλα κι όλα θήτευσε σε αυτή… για 20 δευτερόλεπτα.  

Συγκεκριμένα, η κάμερα του «Πρωινού» συνομίλησε με τις προπονήτριες των «Volcanoz Cheerleaders», οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν στη δήλωση της Μαριπόζα στον Γιώργο Λιανό, στη διάρκεια του φετινού Survivor, ότι έχει υπάρξει τσιρλίντερ του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που μάλλον φαντάζει με παραπλάνηση από την πραγματική κατάσταση, που ίσχυε.

«Πρέπει να χόρεψε μαζί μας μόνο 20 δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα δοκιμαστικά», είπε μία από τις προπονήτριες, προσθέτοντας πως οι υπόλοιπες μαζορέτες είναι έξαλλες με την Κρεμλίδου, καθώς θεωρούν πως χρησιμοποιεί την ομάδα τους, προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητά της, ενώ τελευταία στο παιχνίδι έχουν ειπωθεί πολλά για τους ακολούθους της.

Είναι γνωστό, πάντως, ότι η Κρεμλίδου έχει θητεύσει στον Ολυμπιακό και την Εθνική ως τσιρλίντερ, όταν ήταν στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, οι… χρόνοι δε βγαίνουν, αφού ήταν πολύ νέα για την εποχή, που ισχυρίζεται πως ήταν μαζορέτα στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.