Survivor: Δε λένε να κοπάσουν οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο , «τα έβαλε» με όλους ο Καραγκούνιας- Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία (vids)

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Ένα «εκρηκτικό» επεισόδιο μας επιφύλασσέ σήμερα (16/5) το Survivor. Οι κόντρες συνεχίζονται στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που ανέδειξε δύο υποψήφιους για τη χαμένη ομάδα και όπως ήταν λογικό, κανείς δεν ήθελε να βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θέση. Αγώνας για γερά νεύρα ο σημερινός, στον οποίο οι περισσότερες αναμετρήσεις κρίθηκαν στον πόντο και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δε λένε να κοπάσουν στον Άγιο Δομίνικο. 

Η κόντρα μεταξύ Κόκκινων και Μπλέ κλιμακώνεται καθημερινά, με τους Μαχητές να αντιλαμβάνονται ότι δεν τους συμπαθεί η αντίπαλη ομάδα. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ακόμη μια φορά στο Συμβούλιο, βλέπαμε τους Κόκκινους να λένε ψέματα μέσα στη μούρη μας. Ένας δεν έχει τα κότσια να πει 'Δεν σας γουστάρουμε' ;». 

Ένταση προκλήθηκε και στους Κόκκινους με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και τον Τάκη Καραγκούνια, μετά την κουβέντα του Βασάλου πώς ο Κόρο δεν έφερε ένταση παρά την υποψηφιότητά του, με τον Τάκη να παρεξηγείται... Ειδικότερα, ο Κατσούλης τόνισε χαρακτηριστικά πως «δηλαδή θέλεις να μου πεις πως είσαι ένας ήρεμος και πράος χαρακτήρας που σε όλο το παιχνίδι είναι χαλαρός και, όταν χάνει στον αγώνα, γυρνάει στον πάγκο και λέει «παιδιά, δεν πειράζει πάμε στο επόμενο» ή όταν ψηφίζεται;».

«Ρε Τάκη μου, σου είπαμε ότι ενοχλείς; Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι. Είσαι ήρεμος όταν χάνεις ή όχι;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο Σάκης Κατσούλης με τον Τάκη Καραγκούνια να απαντά λιτά πως «δεν μου αρέσει να χάνω».

«Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο και εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο» υπογράμμισε ο Σάκης Κατσούλης.

Με τη σειρά του όμως,  ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας είπε: «γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω «πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;», μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν φέρνω πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει».

Στον ίδιο ρυθμό έντασης συνεχίστηκε το επεισόδιο, καθώς οι Μπλε εκνευρίστηκαν γιατί οι Κόκκινοι έχουν οριοθετήσει τον χώρο τους με ένα παραβάν. Όπως λένε κάποιοι παίκτες των Μαχητών, οι Διάσημοι δεν θέλουν καμία επαφή μαζί τους και το κάνουν όσο πιο ξεκάθαρα μπορούν.

Μια έντονη επίθεση λίγο πριν τον νέο αγώνα ασυλίας , δέχθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τον Τάκη Καραγκούνια. Με τον μισθοφόρο της κόκκινης ομάδας, δε, συμφώνησε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστηρίζοντας πλήρως τα λεγόμενα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε στον παρουσιαστή του reality, Γιώργο Λιανό πως «ο Γιώργος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε «άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα» γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ. Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε».

H πρώτη αναμέτρηση, έφερε αντιπάλους τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο σε μια διαδρομή με αρκετές λάσπες και δύσκολα περάσματα. Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν «με το δεξί», καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφτασε πρώτος στους στόχους, ευστόχησε και κέρδισε τον Ασημακόπουλο, πανηγυρίζοντας στην κάμερα. 

O Tάκης Καραγκούνιας αντιμετώπισε τον Ηλία Μπόγδανο, με τον μισθοφόρο να κερδίζει την αναμέτρηση κόντρα στον τραγουδιστή, όμως ο Καραγκούνιας προέβη σε μια αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς πανηγύρισε φωνάζνοβτας στο πρόσωπο του αντιπάλου του, ενώ στράφηκε προς την κάμερα και είπε: «Εγω ρε! Εγω! Ο πενηντάρης απο το Αίγιο!». 

Ο Τάκης Καραγκούνιας μονοπώλησε το ενδιαφέρον του σημερινού επεισοδίου, αφου πήρε μέρος σε ακόμη μια κόντρα, αυτή τη φορά με το Νικόλα Μπάρτζη. Οι Μπλε πήραν προβάδισμα με 5-4 και οι  δύο παίκτες πλησίασαν επικίνδυνα, με τον Μπάρτζη να λέει φανερά εκνευρισμένος: «Πες μου τι είπες. Έλα έδω!»

Ο Κόρο τα έβαλε με τον πάγκο των αντιπάλων: «Έχουμε τον ήλιο, έχουμε και εσάς». Ο παίκτης εκνευρίστηκε με τις φωνές των αντιπάλων του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με το Νικόλα Μπάρτζη,  γεγονός όμως που -η αλήθεια είναι- γίνεται σε κάθε επεισόδιο του Survivor. 

One man show, ο Τάκης Καραγκούνιας που κέρδισε και προσπάθησε να εκνευρίσει εκ νέου τους αντιπάλους του. Ο μισθοφόρος κέρδισε και «έστησε» την δικιά του παράσταση, αφού έκανε τον κρίκο φωτοστέφανο και χαιρέτησε ειρωνικά την Μπλέ ομάδα στους πανηγυρισμούς του, μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Γιώργο Ασημακόπουλο. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη απο τον Σάκη Κατσούλη, σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού. 

Οι Μαχητές κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οπότε αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει παίκτης της Κόκκινης ομάδας. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι νικητές του Flag Race, απέναντι στην Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη.

Στα ουράνια οι Μαχητές, μετά την επικράτηση στον αγώνα ασυλίας, με τον Ηλία Μπόγδανο που έδωσε την τελευταία νίκη στην ομάδα του, να τονίζει: «Τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την ψυχολογική στήριξη». Οι Μαχήτες δεν κινδυνεύουν να χάσουν συμπαίκτη τους για αυτή την εβδομάδα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.