Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι διάσημοι που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ρίχνει... δίχτυα παντού η παραγωγή του Survivor για να κλείσει ηχηρά ονόματα για την ομάδα των διασήμων. Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Ιωάννα Τούνη έχει πει τελικά το «ναι», ενώ το δεύτερο ηχηρό όνομα που ήδη έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της παραγωγής είναι ο Τριαντάφυλλος.  

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το πέρασμά του από το Just The 2 Of Us, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αυτή τη φορα είπε το ναι και θα βρεθεί στις 18 Δεκεμβρίου στην πτήση για τον Αγιο Δομίνικο.  

Η παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor σίγουρα θα κάνει... buzz, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη δώσει εντολή στους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν την πολύ μεγάλη έκπληξη, χτυπώντας δύο ακόμα, αλλά πολύ πιο μεγάλα ονόματα από το χώρο της Showbiz, που ακόμα κι ο ένας να δεχτεί, θα δώσει τεράστια ώθηση στην τηλεθέαση.  

Καθώς, ακόμα οι επαφές βρίσκονται σε αρχικό στάδιο θα επανέλθουμε όταν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο... Να επαναλάβουμε, πάντως, πως η αποστολή (παίκτες και παραγωγή) θα αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν δύο μέρες αργότερα και το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4 θα προβληθεί στις 2 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.  

Πηγή: realityshows.dokari.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.