Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος;

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Φεύγει τελικά η μένει στο Survivor o Ντάφυ; Η Έλενα Πολυκάρπου και η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησαν με τη σύζυγό του Τριαντάφυλλου που ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει με τον παίκτη του Survivor.

Η αλήθεια είναι πως παρά την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor και την αποχώρηση της Μαριάνθης, ακούστηκε πάρα πολύ έντονα ότι η κακή ψυχολογία του παίκτη στον Άγιο Δομίνικο δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει σε οικειοθελή αποχώρηση, όπως έγινε και με τον Πάνο Καλίδη. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η φήμη πως ο Τριαντάφυλλος έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγό του Δήμητρα και πήρε την απόφαση να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, η οποία διέψευσε το ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του και πως ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε οικειοθελώς. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα στο ρεπορτάζ, η οικογένεια του τραγουδιστή δεν έχει ενοχληθεί με τα χιουμοριστικά video της παραγωγής του Survivor για τον Ντάφυ, αλλά αυτό που στενοχωρεί τη Δήμητρα είναι ότι ο σύζυγός της έχει απομονωθεί στην παραλία από τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.