Survivor: Ανταλλάσσουν κατηγορίες Μπάρτζης και Μαρτίκας - Τα «μαγειρέματα» και η... μπιφτέκα

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Μετά και την τελευταία ψηφοφορία στο Survivor All Star, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώνεται.

Αυτή την εβδομάδα ένας παίκτης των Μπλε θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο, καθώς μετά την δεύτερη ήττα τους στο αγώνισμα της ασυλίας έβγαλαν στον τάκο 3 υποψήφιους, με τους Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο να... συντροφεύουν τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο αποψινό επεισόδιο, Νίκος και Σπύρος εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

Δείτε το βίντεο

«Άλλαξε την ψήφο του, έδωσε εμένα για να μου κάνει επίθεση να φαίνομαι εγώ ο κακός. Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω, δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει από το παιχνίδι ο Ηλίας. 'Έχουν εμμονή μαζί μου, φαίνεται. Το μόνο που συζητάνε είναι πώς θα στήσουν ένα πράγμα να κάνουν επίθεση στον Νίκο, ο Νίκος δεν ενοχλεί κανέναν και είναι πάντα πρωταγωνιστής, ο Νίκος φταίει και για την τρύπα του όζοντος» σχολίασε ο Μπάρτζης.

«Μπήκες με "μπιφτέκα" και την έχεις γυρίσει 1000 φορές» είπε τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας.

protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.