Survivor: Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο Λιανός και παίκτες

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 5» που κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2021. Μετά τους Μαχητές ήρθε η σειρά των Διάσημων και του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού να αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Τρίτης (21/12).

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open είδαμε βίντεο με τους παίκτες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκε ότι παίκτρια ξέχασε το διαβατήριό της και δημιούργησε αναστάτωση μέχρι να επιβιβαστεί εγκαίρως στην πτήση για Παρίσι.

Οι Διάσημοι έφτασαν με μάσκες και κουκούλες στο αεροδρόμιο κατά τις 03.30 π.μ. και είχαν εντολή να μην κάνουν κάποιες δηλώσεις στις κάμερες. Φήμες θέλουν τα φετινά συμβόλαια των παικτών με τον Ατζούν και την εταιρία παραγωγής του να είναι πολύ αυστηρά και οι παίκτες δεν μπορούν να μιλήσουν για τίποτα. Παράλληλα, λέγεται ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους, που θα τους δυσκολέψει αν θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης

Αφότου πέρασαν τον έλεγχο, κάποιοι παίκτες γύρισαν και χαιρέτησαν τις κάμερες, ενώ δηλώσεις έκανε μόνο ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.Ο Λιανός ο οποίος θα πετάξει με άλλη πτήση για Άγιο Δομίνικο, είπε ότι δεν ξεκουράστηκε ιδιαίτερα μετά από το Voice, αλλά είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση. Αναφορικά με το κάστινγκ είπε ότι έχει πολύ καλό προαίσθημα για το φετινό Survivor. Στους παίκτες έδωσε τη συμβουλή «να αφήσουν την ενέργεια του νησιού να τους παρασύρει».

Πάντως παρά την άκρα μυστικότητα, οι κάμερες εντόπισαν τον Βαλάντη, το Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Απόστολο Ρουβά, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο προηγούμενος μεγάλος νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις είπε ότι το φαβορί σύμφωνα με τη δική του κρίση είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.