Superman-δας και διπλό ο Ατρόμητος στους Ζωσιμάδες

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν αρκετά βαρύ λόγω των καιρικών φαινομένων τα οποία επικρατούσαν στα Ιωάννινα, ο Ατρόμητος κατάφερε και πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή του τον 19χρονο κίπερ Μανδά.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να μεγαλώσουν τη διαφορά ασφαλείας τους από την ζώνη του υποβιβασμού και ο Ατρόμητος για να πατήσει γκάζι με φόντο την εξάδα και κάτι τέτοιο έδειξε ότι θα συμβεί νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Αμίρ Αγκάγιεφ έβαλε το πρώτο και... τελευταίο γκολ της αναμέτρησης. 

Ο Ατρόμητος έχοντας σε καλή ημέρα εκτός από τον τερματοφύλακα του και τον Χάρη Χάριση, κατάφερε να κρατήσει μπάλα, να μοιράσει το παιχνίδι και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 30 λεπτών αγώνα, έφτασε ένα βήμα πριν κάνει το 0-2 αλλά ο Λοντίγκιν είπε «όχι» στον Εντομβόγνι.

Από εκείνη τη στιγμή ο ΠΑΣ πάτησε το κουμπί και ανάγκασε τον Χρήστο Μανδά σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της επαγγελματικής του καριέρας, κατεβάζοντας κυριολεκτικά τα ρολά σε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη.

ΠΑΣ Γιάννενα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62΄Σάλιακας), Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο (82΄Νάουμετς), Λιάσος (46΄Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62΄Παμλίδης), Λεό (82΄Μιλιντσεάνου), Κριζμάν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (91΄Στρούγγης), Ούμπιδες (94΄Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Ραμπέλο (91΄Κωτσόπουλος), Αγκάγιεφ (60΄Γιακουμάκης), Εντομβόνγι (46΄Μάτιτς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.