Superleague 1: Έρχονται ποινές αφαίρεσης βαθμών για προπηλακισμούς

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2021

Σκέψεις για βαρύτατες τιμωρίες των ομάδων των οποίων οι παράγοντες προχωρούν σε προπηλακισμούς παραγόντων των αγώνων, κάτι που έγινε δηλαδή την περασμένη Κυριακή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη με την επίθεση Μαρινάκη στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, υπάρχουν στη Superleague 1.

Όπως αποκάλυψαν η εκπομπή του Metropolis 95.5 «Στη Σέντρα» και ο Κυριάκος Θωμαίδης, στη λίγκα σχεδιάζουν να φέρουν προς ψήφιση κανονισμό που θα προβλέπει αφαίρεση βαθμών στην περίπτωση που αξιωματούχος της ομάδας δημιουργεί ζητήματα προπηλακισμών εναντίον διαιτητών, αντιπάλων και γενικότερα φυσικών προσώπων. Ο σημερινός κανονισμός προβλέπει μόνο την τιμωρία ομάδων και όχι φυσικών προσώπων.

Μία τέτοια ποινή θα βάλει σε δύσκολη θέση τους... παραβατικούς παράγοντες που μέχρι τώρα τη... γλίτωναν με ποινές-χάδια όπως η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που κάποιοι

Γι' αυτήν την απόφαση απαιτείται η ψήφος της πλειοψηφία των ομάδων και βέβαια όσες ΠΑΕ δεν την ψηφίσουν θα είναι εκτεθειμένη στα μάτια της κοινής γνώμης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.