Super League: Αυξήθηκαν τα εισιτήρια - Οι μέσοι όροι του Big 5

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Περίπου κατά 50% αυξήθηκαν τα εισητήρια που κόπηκαν φέτος στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Super League συγκριτικά με το περσινό αντίστοιχο χρονικό σημείο, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος σιγά-σιγά αρχίζει και έρχεται ξανά πιο κοντά στο ελληνικό Πρωτάθλημα, παρά το κλίμα τοξικότητας που διατηρούν οι παράγοντες του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το novasports.gr, ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν μέχρι στιγμής ανέρχεται στα 387.587, που ξεπερνά κατά πολύ τον αντίστοιχο αριθμό των οχτώ πρώτων αγωνιστικών, όταν είχαν κοπεί 229.591 εισιτήρια. Η έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ήταν αυτή με τη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα, καθώς 77.870 θεατές παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες της Superleague ενώ ακολούθησε η 8η αγωνιστική με 70.091 εισιτήρια.

Όσον αφορά τις ομάδες, όπως είναι λογικό λόγω του νέου της γηπέδου, η ΑΕΚ κρατάει τα πρωτεία της μεγαλύτερης προσέλευσης με διαφορά σχεδόν 4.500 χιλιάδων εισιτηρίων από τον δεύτερο Ολυμπιακό, καθώς ο μέσος όρος θεατών στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης (δύο στην Ριζούπολη και δύο στο OPAP Arena) είναι 21.807, ενώ στο Γ. Καραϊσκάκης αγγίζουν τους 17.306. Αμέσως μετά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 12.603 και ο Παναθηναϊκός με 11.511, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Άρης με 9.618 εισιτήρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.