Super League: Πρώτη στάση Νέα Σμύρνη, δεύτερη Γεντί Κουλέ

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Τέταρτη στροφή στη φάση των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League. Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Ξάνθη (19.15). 

Στη μάχη της παραμονής, ο Λεωνίδας Βόκολος έχει να αντιμετωπίσει μόλις μια απουσία. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκονται κανονικά οι Αραμπούλι και Τσιλούλης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τους Άμπαντ και Κάστρο να επιστρέφουν και να βρίσκονται στην αποστολή ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει σε Εντουάρντο και Ντίρεσταμ. 

Δύο ώρες αργότερα (21.30) ο Παναθηναϊκός θα δοκιμασθεί στην έδρα του ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» έχουν αρκετά προβλήματα καθώς οι Πούγγουρας και Ναντ είναι τραυματίες, ο Νούνες είναι προς αποχώρηση ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Δώνης, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον. 

Αντίθετα, ο Γιώργος Σίμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς και ο Μαρινάκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο τους σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.