Super League: Οι τέσσερις κρίσιμες σημερινές «μάχες» - Πού θα δείτε τι

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Με ενδιαφέρον αναμένεται το «πρώτο πιάτο» της 15ης αγωνιστικής της Super League

Στις 15:00 ο φορμαρισμένος Απόλλων Σμύρνης (με μοναδικούς απόντες τους τιμωρημένους Φατιόν και Τσαμπούρη) που μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν χωρίς τους Μαουρίσιο (αρνητικός στον Covid-19 και επιστρέφει στην Ελλάδα), Σάντσες, Κουρμπέλη και τον τιμωρημένο Βιγιαφάνιες, ενώ μετά από μήνες επανέρχεται ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Στις 17:15 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, με τον Μπακάκη διαθέσιμο καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, τον Σάκχοφ να επανέρχεται από τιμωρία και τους Σιμάνσκι, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς (τιμ.) Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλο και Σαμπανάτζοβιτς εκτός πλάνων. Στους Αγρινιώτες ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντίας, τον Ματσόλα και τον Μεντόσα, όμως επιστρέφουν οι Ντάλσιο, Γιάκολις.

Την ίδια ώρα η ΑΕΛ μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δίνει δεύτερο αγώνα στην έδρα της υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για τους «βυσσινί» θα κάνει ντεμπούτο ο Ούρος Τσόσιτς, όμως όχι και ο Αντριάν Κολομπίνο, ενώ θα απουσιάσουν οι Ντουρμισάι και Γιουνές.

Στις 19:30 στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με πλήγμα της τελευταίας στιγμής τον Χερόνιμο Μπαράλες αντιμετώπισε πρόβλημα στο δικέφαλο. Εκτός πλάνων για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι επίσης ο τιμωρημένος Μουνάφο, ο Ιγκλέσιας και ο Ντρούπι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Αρκαδία χωρίς τον τραυματία Μπουχαλάκη και τον τιμωρημένο Σεμέδο, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή τους συμπεριλήφθηκε ο Ρέαμπτσιουκ.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός (NovaSports 1)

17:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός (NovaSports 2)

17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (NovaSports 3)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (NovaSports 1)



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.