Super League: Αιώνιοι, θεσσαλικό ντέρμπι και μάχη στο Περιστέρι

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Η διασπορά του κορωνοϊού παρουσιάζει έξαρση στην Ελλάδα αλλά η ποδοσφαιρική δράση στο πρωτάθλημα της Super League 1 συνεχίζεται.

Το μενού του Σαββάτου (31/10) περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. 

Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται (15:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την Πόρτο στο Champions League. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ραφίνια ενώ εκτός είναι οι τρεις θετικοί στον κορωνοϊό Καμαρά, Μπα και Σουντανί, και οι Τζολάκης, Βρουσάι. Στην αποστολή για πρώτη φορά οι Βινάγκρε, Μπρούμα, Ντρέγκερ και Τιάγκο Σίλβα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό χωρίς τους τραυματίες Κότσαρη, Χουχούμη, αλλά και τους Τσαμπούρη, Ντάουντα που έμειναν εκτός αποστολής.

Στο Πανθεσσαλικό, στις 17:15 φιλοξενείται το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ του ΝΠΣ Βόλου και της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Ο Άνχελ Λόπεθ δε θα έχει στη διάθεσή του τον ταυματία Τέκιο και τον ανέτοιμο Γέντρισεκ. Επιστρέφει ο Περέα που δεν αγωνίστηκε κόντρα στο «τριφύλλι». 

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ ψάχνει βαθμολογική ανάσα καθώς βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας με 1 βαθμό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αλί Γκαζάλ, Τρούγιτς, Νούνιτς αλλά επιστρέφουν οι Μιχαήλ, Ντουρμισάι.

Την ίδια ώρα (17:15) στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους επί του Παναιτωλικού ενώ ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».

Τραυματίας ο Γκάλο στους γηπεδούχους και εκτός απόστολής οι Μουνίθ, Ραμπέγιο. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κάστρο, Σιόντη και Κρίζμαν.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (19:30) γίνεται στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα για τους δικούς τους λόγους.

Ντεμπούτο για μία ακόμα φορά στους γηπεδούχους για τον Μπάμπη Τεννέ που δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χατζηστραβό, αλλά και τους Προβυδάκη, Βασιλόγιαννη, Βασιλακάκη, Νιάσε.

Για το «τριφύλλι» ο Λάσλο Μπόλονι πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τους Βιγιαφάνιες και Σαβιέρ. Εκτός είναι οι τραυματίες Βέλεθ, Μπουζούκης, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Μαυρομάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ αλλά και ο Αντονίτο που είναι κλινήρης.

Αναλυτικα το σημερινό (31/10) πρόγραμμα στη Super League 1:

15:00 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 

17:15 ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΛ

17:15 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Λαμία - Παναθηναϊκός

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.