Super League 2: Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή, «καθάρισε» την Βέροια!

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Ηρακλής πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Βέροια, με 1-0, δίνοντας ένα παραπάνω ψυχολογικό boost για την δύσκολη συνέχεια.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχτηκαν τους ισχυρούς του ομίλου και σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με 1-0, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη τους στην κατηγορία. Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Τόμας στο 66΄, όπου με ένα όμορφο γκολ έγραψε το τελικό 1-0.

Αυτή η νίκη ανέβασε τον Ηρακλή στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η Βέροια θα μπορούσε να είναι η πρώτη στην κατηγορία λόγω της βαριάς ήττας της Ξάνθης με 4-0 από την ΑΕΛ, ωστόσο παρέμεινε στην 2η θέση με 21 βαθμούς.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Παπαστεριανός, Βιτίνιο (79′ Μασούρας), Τόμας (79′ Κάκκο), Καρτσαμπάς (82′ Μπαστακός), Σγουρής, Ναπολιτάνο (71′ Κωστούλας), Τότσκα.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (39′ λ.τ Περδίκης), Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Ράμος (59′ Μπλέτσας), Μούργος (75′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (59′ Φοφανά), Γιακουμάκης (75′ Μυστακίδης), Πασάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.