Super League 2: Ο Αυγενάκης παρουσίασε στη Βουλή τα κριτήρια συμμετοχής

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Η νέα Super League 2 θα είναι διαφορετική και αναβαθμισμένη, όπως προσδοκά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος παρουσίασε στη Βουλή τα κριτήρια για τη συμμετοχή των ομάδων σ’ αυτήν.

Μετά τη συγχώνευση της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας (της Football League δηλαδή) στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 36 ομάδες, αρκεί να πληρούν άπασες τα κριτήρια που παρουσίασε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μάλιστα ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter ανέφερε:

«Με αυστηρά κριτήρια ανάπτυξης & βιωσιμότητας αναδιαρθρώνουμε/συγχωνεύουμε SL2 & FL σε μία ενιαία κατηγορία, έπειτα από διάλογο & συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους. Συστήνονται Β' ομάδες για ΠΑΕ SL1 & θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα SL2».

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης τοποθετήθηκε και για τις διεθνείς διοργανώσεις που διεκδικεί ή έχει αναλάβει η Ελλάδα: «Εξασφαλίζουμε το πλαίσιο διοργάνωσης "3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού", τον Οκτώβριο. Οι πιο απαιτητικοί αγώνες πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα, έπειτα από ΟΑ2004 & Special Olympics 2011. Εξωστρέφεια, η Σημαία της Ελλάδας επίκεντρο παγκόσμιου αθλητισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.