Super League 2: Νέα ανατροπή με τα δελτία 31 ποδοσφαιριστών

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Τα προβλήματα για τη Super League 2 δεν σταματούν, καθώς ανακλήθηκαν τα δελτία 31 ποδοσφαιριστών έξι ομάδων μετά από καταγγελία της ΑΕΛ. Σας θυμίζουμε ότι οι 6 σύλλογοι προβιβάστηκαν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς κριτήρια αδειοδότησης λόγω της αναδιάρθρωσης.

Στην προσφυγή των 6 στο Διαιτητικό Δικαστήριο που εκδικάστηκε σήμερα (21/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Βασίλης Σαράκης δήλωσε:

 «Η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε σε εκτέλεση δική σας απόφασης. Θεωρούμε την απόφαση εσφαλμένη γι' αυτό καταθέσαμε σήμερα αίτηση αναψηλάφισης. Στηρίχθηκε σε ένα μη υπαρκτό περιστατικό δήθεν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 24/6 σύμφωνα με την οποία ορίστηκε η διαδικασία αδειοδότησης. Παραπλανήθηκε το δικαστήριο σας από ψευδή ισχυρισμό αντιδίκου για υποτιθέμενη ύπαρξη τέτοιας απόφασης» ανέφερε ο νομικός της ΕΠΟ Βασίλης Σαράκης. 

 Μάλιστα και ο έτερος νομικός της ΕΠΟ, Νικόλαος Μπάρδης ανέφερε τα ίδια προκαλώντας την αντίδραση του νομικού Αργύρη Λίβα: «Αν κατάλαβα καλά δήλωσαν ότι η απόφαση της 24/6 με βάση την οποία ανακαλέσατε τα δελτία δεν υπάρχει, είναι πρωτοφανές. Ταλαιπωρούμαστε όλοι από μια απόφαση που δεν υπάρχει».

Ουσιαστικά η ΕΠΟ ισχυρίστηκε ότι δεν προβλέπεται από την ΕΕ να μπουν ομάδες στη SL2 που πήραν την άνοδο από τη Football League, μετά από διαδικασία αδειοδότησης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.