Super League 2: Η δικαίωση της Ζακύνθου φέρνει εξελίξεις και έκτακτο ΔΣ

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Όλα βρίσκονται στον «αέρα» μετά την εν μέρει δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.


Αύριο, Σάββατο (30/10) το πρωί στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ για αποφάσεις. Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 κατά της Super League 2.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση αυτή ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Super League 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα. Αυτό σημαίνει ότι οι νησιώτες μπαίνουν στο πρωτάθλημα ως η 33η ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Super League 2 ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (30/10) έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα ημερησίας διάταξης την ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ μετά από προσφυγή της ΠΑΕ Α.Π.Σ. Ζακύνθου. Η Super League 2 έχει ορίσει για το Σάββατο (30/10) στις 15:00 δύο αναμετρήσεις στον Βορρά (Απόλλων Λάρισας-Βέροια και Πιερικός-Θεσπρωτός) και τέσσερις στον Νότιο όμιλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον όμιλο που θα συμπεριληφθεί η Ζάκυνθος θα αναβληθεί η 1η αγωνιστική ενώ στον άλλον (σ.σ. όμιλο) θα γίνουν κανονικά τα παιχνίδια. Το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί στον Βορρά η ομάδα του Ιονίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.