Super League 2: Έπιασαν κορυφή ΟΦ Ιεράπετρας και Κηφισιά

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Σημαντικά τρίποντα πανηγύρισαν ΟΦ Ιεράπετρας και Κηφισιά κόντρα σε Προοδευτική και Καλλιθέα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου της Superleague 2.

Η ομάδα της Κρήτης πήρε μία μεγάλη εντός έδρας νίκη με την Προοδευτική. Σκόρερ των γηπεδούχων στο τελικό 2-1 ήταν ο Ίτσιος με κεφαλιά στο 29' και στο 73' ο Μηλιώτης πάλι με κεφαλιά. Στο 40' με αυτογκόλ του Ντέτλερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Προοδευτική. 

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88′ Κόλα), Μηλιώτης (85′ Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76′ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν και Βουό (88′ Παπαδάκης).

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι (30′ λ.τ Αλεξίου), Σινγκ (61′ Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61′ Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71′ Γκαργκαλατζίδης), Γιαννιτσάνης (71′ Τσακίρης) και Ευθυμίου.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2 ήταν αυτό της Κηφισιάς με την Καλλιθέα, με την ομάδα των Β. Προαστίων να παίρνει τη νίκη και να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ταλάλ ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 26ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερο η Καλλιθέα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, καθώς το σουτ του Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Τελικά, η ομάδα των Β. Προαστίων «κλείδωσε» τη νίκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουϊρουκίδη στο 50'.


Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος, Ποζατζίδης (77′ λ.τ Να’α), Παπασάββας, Ταλάλ (66′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (77′ Γκίνη), Τετέι.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (5′ λ.τ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (16′ λ.τ Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54′ Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Τσιντώνης), Λουκίνας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.