Super League 1: Τα βλέμματα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Γιώργος Μάντζιος25 Φεβρουαρίου 2023

Το αποψινό μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα, τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Στα καθαρά αγωνιστικά του ντέρμπι, ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο είναι δεδομένα εκτός λόγω τραυματισμού οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσος. Από την άλλη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Στον αντίποδα ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βέρμπιτς, ωστόσο μπήκαν στην αποστολή οι Κλέινχεϊσλερ και Μάγκνουσον που αντιμετώπιζαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, στη αποστολή μετέχουν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Νωρίτερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα. Αύριο Κυριακή, ο Ιωνικός δίνει έναν ακόμη τελικό παραμονής απέναντι στον ΟΦΗ, όπως και ο Λεβαδειακός που υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο Άρης θέλει να σφραγίσει την είσοδο του στα πλέι οφ, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΧΘΕΣ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-1

ΣΗΜΕΡΑ

17:30 ΑEK – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ COSMOTE TV

19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ NOVA

20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ COSMOTE TV

ΑΥΡΙΟ

16:00 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΦΗ COSMOTE TV

19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΚΟΣ NOVA

20:30 ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ NOVA

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.