Super League 1: Ολοταχώς για επανέναρξη στις 7 Ιουνίου

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Μπορεί προς το παρόν η τύχη του τρέχοντος Πρωταθλήματος της Super League 1 να παραμένει στον «αέρα» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, τα δεδομένα έχουν σαφώς διαφοροποιηθεί σε σχέση με την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη στις αρχές του μηνός.

Τότε το κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League 1 ήταν υπέρ του οριστικού «λουκέτου», ωστόσο, πλέον, η τάση που επικρατεί προκρίνει την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, υπό την απαραίτητη, βεβαίως, προϋπόθεση πως θα ανάψει το «πράσινο φως» η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (28/4), θα πέσει επί τάπητος το χρονοδιάγραμμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση με ορίζοντα την έναρξη πλέι οφ και πλέι άουτ στις 7 Ιουνίου και την ολοκλήρωση της σεζόν στις 18 Ιουλίου με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το χρονοδιάγραμμα που συζητείται προβλέπει την παύση των αδειών στους ποδοσφαιριστές ως τα τέλη Απριλίου, ώστε στη συνέχεια και μετά από μια περίοδο άτυπης καραντίνας 15 ημερών οι ομάδες να επανέλθουν στις προπονήσεις περί τα μέσα Μαΐου.

Σε κάθε περίπτωση, νεότερα αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και μετά την τηλεδιάσκεψη της Super League 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.