Superleague 1: Το καλεντάρι του νέου Πρωταθλήματος

Metrosport Team25 Ιουλίου 2022

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 21.00 και η διοργανώτρια ανακοίνωσε το κανάλι που θα μεταδώσει την εκδήλωση, ενώ θα παρουσιαστεί και η νέα μπάλα.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση που θα γίνει στη Λίμνη Βουλιαγμένης θα καλυφθεί από την COSMOTE SPORT1 HD, μέσω streaming από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube, καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter. Στο πλαίσιο της κλήρωσης, θα παρουσιαστεί και η νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023.

Οι ημερομηνίες

Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. Θα διεξαχθούν οι πέντε πρώτες αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή για το Nations League όπου η Ελλάδα παίζει 24 και 27 Σεπτεμβρίου με Κύπρο εκτός έδρας και Βόρεια Ιρλανδία εντός έδρας.

Ο πρώτος γύρος (13η αγωνιστική) θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και εν συνεχεία θα υπάρξει η διακοπή των πρωταθλημάτων που υπαγορεύει η FIFA λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ η ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου και η σέντρα στα playoffs και στα playouts θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Το μίνι πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.