Super League 1: Διπλή αναβολή, τι θα γίνει με το Άρης-Ατρόμητος

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο, καθώς τα αποτελέσματα των test που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας εμφάνισαν 11 θετικά κρούσματα.

Η απόφαση λήφθηκε μέσα από τη σημερινό δ.σ. της Superleague και επικυρώθηκε μέσα από τη σχετική ανακοίνωση. 

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για την επομένη εβδομάδα και την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού πρώτα ξεπεράσουν την έξαρση της πανδημίας που έχει εμφανιστεί στην ομάδα τους. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Ατρόμητος δεν αγωνίστηκε ούτε μεσοβδόμαδα με τον Βόλο για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.