Super Cup: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (30/9, 20:30, ΕΡΤ3) θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, με τους δύο αιώνιους να ξεπερνούν εύκολα τα εμπόδια του Περιστερίου και του ΠΑΟΚ και διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Super Cup.

Οι "ερυθρόλευκοι" χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία νίκησαν με 84-64 το Περιστέρι, δείχνοντας πως παρά τις απώλειες των Βεζένκοφ και Σλούκα παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Οι "πράσινοι" με τη σειρά τους επικράτησαν με 77-64 του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Αταμάν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπαρτζώκας, σε αντίθεση με τον χθεσινό ημιτελικό, επέλεξε για τη 12άδα του τον Σακίλ ΜακΚίσικ αφήνοντας εκτός τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ενώ ο Αταμάν προτίμησε τον Μπαλτσερόφσκι αντί του Γκριγκόνις για την εξάδα των ξένων του. Στον αντίποδα θα μπει στη 12άδα ο Παπαπέτρου.

Οι δύο αιώνιοι θα κοντραριστούν στον τελικό του Super Cup για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς μετράει 16 νίκες στους 17 τελευταίους αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.