Στροφή Άρη σε Ατρόμητο με επιστροφές για Ένινγκ

Γιώργος Στράντζαλης04 Φεβρουαρίου 2020

Η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, όπως εξελίχθηκε η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και δη τα αποτελέσματα των άμεσων διεκδικητών των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, αποδεικνύεται για τον Άρη «χρυσάφι». 

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν μόνο τη δουλειά τους στο γήπεδο, αλλά με την προχθεσινή τους νίκη απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα για την 5η θέση, έναντι των αντιπάλων τους οι οποίοι είναι πλέον αναγκασμένοι να τον κυνηγάνε. 

Αγωνιστικά, η ομάδα επιβεβαίωσε τις επιθετικές της αρετές και την ποιότητα που διαθέτει ως σύνολο, όπως επίσης και το γεγονός ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και την Πέμπτη, στο πρώτο ματς Κυπέλλου για τη φάση των “8”, κόντρα στον Ατρόμητο προκειμένου να πάρει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ισούται με… μισή πρόκριση ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο Περιστέρι. 

Η διάκριση στο Κύπελλο αποτελεί από τους βασικούς στόχους για φέτος. Ο Άρης ποντάρει στις δυνατότητες της ομάδας και στο αγωνιστικό του μομέντουμ, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος τελευταία δεν… πατάει καλά. Συνεπώς έχει μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανοίξει τον δρόμο για τα ημιτελικά. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στους παίκτες του, τους οποίους συνεχάρη για την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, και στάθηκε στη σημασία που έχει το Κύπελλο για την ομάδα και τον κόσμο της.

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται και σήμερα και ο Γερμανός τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές με «νέα όπλα» στη φαρέτρα του.

Στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ είναι και πάλι ο Μιχάι Κόρχουτ και ο Φραν Βέλεθ. Αμφότεροι οι αμυντικοί του Άρη εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο, που σημαίνει ότι κόντρα στον Ατρόμητο επιστρέφουν και μάλιστα… φρέσκοι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.