Στραβοπάτησε στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Δεκεμβρίου 2022

Την ευκαιρία να διατηρήσει την απόσταση των οκτώ βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ έχασε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς ο μαχητικός Ιωνικός μπόρεσε να ισοφαρίσει και να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. 

Στα του αγώνα, το ''τριφύλλι'' άνοιξε το σκορ με τον Μπερνάρ στο 14΄. Ο Ιωαννίδης κατέβασε πανέμορφα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε ασταθώς και ο ερχόμενος Μπερνάρ το εκμεταλλεύτηκε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε αρκετές καλές στιγμές για να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε ακριβά λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Ο Μασάς έκανε ωραία ενέργεια στα δεξιά, ξεπέρασε τον Πέρεθ και έδωσε στον Άοσμαν, ο οποίος με συρτό σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι (84΄) και ισοφάρισε σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους ''πράσινους'' να πετούν δύο πολύτιμους βαθμούς.  

Την επόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ (28/12, 21.30), ενώ ο Ιωνικός δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού (28/12, 17.00).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.