Στραβοπάτησε ο Μακεδονικός, 1-1 με Εδεσσαϊκό

Αχίλλειος Έξαρχος11 Απριλίου 2021

Δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Εδεσσαϊκό, αφού παρ’ ότι καθολικά ανώτερος, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η ομάδα της Πέλλας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 17’ με πλασέ του Πούπη ύστερα από φάουλ του Κυζιρίδη, ωστόσο, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Μακεδονικό. 

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν καταιγιστική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Εδεσσαϊκού, ωστόσο, πότε η αστοχία, πότε ο γκολκίπερ Ηλιόπουλος που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση της έφραξε τον δρόμο για το «τρίποντο».

Τσουκάνης (27’, 43’, 58’), Κορέας (38’), Ζαννάκης (41’, 69’), Καράμπελας (46’), Ιγνατίδης (56’, 83’) και Ρακαβίνας (85’) έχασαν ευκαιρίες για τον Μακεδονικό, ο οποίος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 61’ με τον Μαυρομάτη. 

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Μακεδονικού διατύπωσαν παράπονα και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 55’ σε μαρκάρισμα του Ηλιόπουλου πάνω στον Καράμπελα και στο 78’ για πτώση του Τσουκάνη μέσα στην περιοχή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καραμπάς, Καστριτσέας, Τζελίδης, Πολυζωίδης, Ζαννάκης, Δοϊρανλής, Τσουκάνης, Καράμπελας, Κορέας. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ρακαβίνας, Διγκόζης, Μαυρομάτης, Ιγνατίδης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Στεργιόπουλος): Ηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Στίκος, Τζιμογιάννης, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Πούπης, Γιαννόπουλος, Κατικαρίδης, Κυζιρίδης, Καραδήμος.

*** Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια δίπλα στον πάγκο του Μακεδονικού στη μνήμη του Παύλου Δήμου. Επιπλέον, τοποθετήθηκε και μία φανέλα του Μακεδονικού με το όνομα του εκλιπόντος Παύλου Δήμου. Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Δήμου και του εμβληματικού φιλάθλου που έφυγε πριν μερικές εβδομάδες από τη ζωή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.