Στράτος Ευγενίου: «Είναι μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2021

Ο Στράτος Ευγενίου, μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας, είπε μεταξύ άλλων για το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε με τον Ηρακλή: “Είναι μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση. Πολλοί ήταν οι λόγοι, όχι μόνο οικονομικοί, για να αφήσουμε την ομάδα. Ο Ηρακλήςθα είναι η ομάδα μας πλέον.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια. Στο μέτρο του δυνατού, θα είμαστε πάντα δίπλα τους, ηθικά να στηρίξουμε το όλο εγχείρημα, αλλά κοιτάζουμε να απεμπλακούμε από το ποδόσφαιρο. Θα είμαστε δίπλα για να στηρίξουμε την κίνηση. Χίλια χρόνια Ηρακλής…”.

* Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Κώστα Ιωακειμίδη, αλλά και τον Θόδωρο Καράογλου.

“Ενας από τους λόγους, που καθυστέρησε η συμφωνία, ήταν επειδή δεν θέλαμε να πέσει στο κενό η όλη προσπάθεια. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Χρειάζονται βάσεις σωστές, ώστε να στηριχθεί το όλο εγχείρημα. Ηταν αδυναμία της Τρίγλιας να μη δοθεί αδειοδότηση από την ΕΠΟ”, είπε ακόμη ο Ευγενίου.

Ο Θόδωρος Καράογλου έδωσε κι αυτός από την πλευρά του το “παρών” στη Μίκρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ηρακλήςαναγεννάται ξανά από την τέφρα του, δηλώνει ξανά παρών. Είναι καθαρός, χωρίς τα βάρη του παρελθόντος.
Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους ανθρώπους της Τρίγλιας. Είναι μαγαζί γωνία ο Ηρακλής, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον».

«Θεσσαλονίκη χωρίς Ηρακλή δεν γίνεται, Ελλάδα χωρίς Ηρακλής δεν γίνεται», είπε επίσης χθες ο Μάκης Κυριζίδης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Ιωακειμίδης, παράγοντας του Ηρακλή, πήρε κι αυτός τον λόγο. Ηταν αυτός, που έτρεξε το όλο θέμα και προσπάθησε τα μέγιστα εδώ και δύο χρόνια.
“Εγινα πονοκέφαλος στον φίλο μου, τον Στράτο. Είχα όμως την υποχρέωση να μην ταλαιπωρείται ο σύλλογος. Να τα σβήσουμε όλα αυτά. Ηταν γενναία η απόφαση να μας βοηθήσετε ως Τρίγλια. Δεν θα προδώσουμε την προσπάθειά σας. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά καλώ τον κόσμο του Ηρακλή να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια. Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.