Στράουμπερ: «Πολύ σκληρή η Μακάμπι του Ίβιτς, άλλη ομάδα με Ζάχαβι»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λιράν Στράουμπερ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μακάμπι που είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το 2004 στα προκριματικά του Champions League μίλησε για εκείνη την εμπειρία του αλλά και τις επικείμενες αναμετρήσεις του Άρη με αντίπαλο την ομάδα από το Ισραήλ, τα δυνατά σημεία της αλλά και τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μία ιστορική στιγμή για τη Μακάμπι, σε μία φοβερή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, μία καυτή ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδου, καθώς υπήρχαν φίλαθλοι ακόμα και στον δρόμο».

Για τις αναμετρήσεις του Άρη με τη Μακάμπι: «Η Μακάμπι σήμερα είναι πολύ καλύτερη από την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ είναι καλό για τη Μακάμπι το ότι θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και θα έχει τη ρεβάνς στην έδρα του Άρη που είναι μία δύσκολη έδρα με πολύ καλούς φιλάθλους. Το 80% της Μακάμπι είναι το ίδιο με την περσινή ομάδα, ωστόσο είναι διαφορετική ομάδα η Μακάμπι όταν αγωνίζεται ο Ζάχαβι. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του ποδοσφαιριστή ο οποίος ζήτησε να βρίσκεται στην αποστολή αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζει και ο Βλάνταν Ίβιτς που έχει κάνει την ομάδα πολύ σκληρή. Για παράδειγμα στην ομάδα του Ίβιτς, όποιος δεν δίνει το 100% της απόδοσης του και δεν τρέχει θα μείνει εκτός. Τον προπονητή τον αποκαλούν «the general» στο Ισραήλ και ήταν ο λόγος που πολλοί αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας. Λείπουν ένας κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός αμυντικός, αν τους είχε αυτούς θα ήταν μία διαφορετική ομάδα».

Για τον γκολκίπερ της Μακάμπι και τον Κουέστα: «Έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Ντάνιελ Πέρεζ, είναι ψηλός, μεγαλώνει και ωριμάζει και αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο τερματοφύλακα της Εθνικής Ισραήλ. Ο ίδιος είναι 22 ετών και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Για τον Κουέστα δεν έχω άποψη, τον είδα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γκόμελ μόνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.