Στράντζαλης: «Παλιά μέσα στη Δράμα δεν περνούσε κανείς...»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Στράντζαλης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικός παράγοντας της Δόξας Δράμα, μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις που τρέχουν στον Σύλλογο, τα διοικητικά και αγωνιστικά θέματα που υπάρχουν, ενώ προανήγγειλε και αλλαγές!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα: «Ότι παραιτούνται από την διοίκηση της Δόξας άτομα, δεν ακούγεται καλά. Εμείς σαν διοικούσα επιτροπή, όταν η ομάδα δεν πήρε δανειοδότηση, είπαμε ότι θα τρέξουμε την ομάδα. Υπάρχουν 4-5 επιχειρηματίες που θα τρέξουμε όλο το κομμάτι της Δόξας, δεν αποχωρούν σε περιβάλλον ''κόντρας''. Υπάρχει μία σειρά ανθρώπων που μας στηρίζουν στις εκλογές του Δεκεμβρίου και αρκετά παιδιά που μας στηρίζουν σε ηλικίες 18-20 ετών που έμειναν όταν η ομάδα δεν έμεινε στην κατηγορία και πήγε στη Γ΄Εθνική. Όσοι παλαιότερα, έτρωγαν και έπιναν εκεί μέσα, τώρα γράφουνε τα πράγματα αλλιώς».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε: «Έσοδα δεν έχουμε, είναι όλοι πληρωμένοι, δεν γίνεται να έχουν αυτή την αγωνιστική εικόνα και το είπαμε και στους παίκτες. Για αυτό και εμείς, προχωρήσαμε ώστε να βγει η ομάδα από αυτή τη θέση, έτσι φέρνουμε παίκτες έμπειρους που θα στελεχώσουν την ομάδα, γιατί τώρα έχουμε το ταλέντο, αλλά όχι την εμπειρία για να ανταποκριθούν ακόμα. Στον δεύτερο γύρο, θα είμαστε διαφορετικοί, γιατί τα παιδιά που θα έρθουν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, επίσης θα έχουμε και αλλαγή στους ξένους παίκτες. Παλιά μέσα στη Δράμα δεν περνούσε κανείς...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.