Στράντζαλης: «Δεν πήγαινε άλλο»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Αρνητικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας, καθώς παραιτήθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή της ομάδας, που “έτρεχε” τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τάσος Στράντζαλης, πρώην, πλέον διοικητικός ηγέτης των «Μαυραετών», μιλώντας στη «Μetrosport» τόνισε:

«Δεν πήγαινε άλλο και παραιτηθήκαμε. Απογοητευτήκαμε και φύγαμε. Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Οταν φτιάξαμε την ομάδα για την Super League 2 με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη είχαμε καλό σύνολο, όταν όμως έμαθαν οι παίκτες ότι δεν θα αγωνιστούμε στην κατηγορία και θα παίξουμε στη Γ’ Εθνική έφυγαν και μείναμε με νέα παιδιά από την Δράμα, χωρίς εμπειρίες».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Στράντζαλης, σημείωσε: «Δεν υπήρχαν έσοδα. Εγώ έβαλα 51 χιλιάδες, τα οποία δανείστηκα, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι για την συμμετοχή στην Super League 2. Εκτός από τον κ. Αποστολίδη και τον κ. Θεοδωρίδη από την Αθήνα δεν είχαμε βοήθεια. Η Ερασιτεχνική έκανε πίσω και ξαφνικά είπαν ότι θα κάνουν εκλογές στις 29/12. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ο Δεβρίκης και οι συνεργάτες του στην Ερασιτεχνική Δόξα. Εμείς ήμασταν πρόθυμοι να μπούμε μπροστά τον Σεπτέμβριο. Ας βάλουν αυτούς που θέλουν τώρα μπροστά. Αγαπάμε πολύ τη Δόξα και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτήν, όμως δεν είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είχαμε 1.500 ευρώ έσοδα από κάθε εντός έδρας αγώνα, τα οποία έφευγαν σε διαιτησία, σεκιούριτι και σίτιση των παικτών. Τα έξοδα μας ήταν 22-25 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Από την Σούπερ Λιγκ 2 δεν μας επέστρεψαν τις 7 χιλιάδες που είχαμε καταθέσει για την συμμετοχή μας, αλλά και ούτε λάβαμε την επιχορήγηση της ΕΠΟ. Οι Κυριακίδης, Γκουντζίδης και Θεοδωρίδης στήριξαν την ομάδα. Εγώ έχασα χρήματα στη Δόξα, ούτε οικονόμησα, ούτε τίποτα. Υπήρχε έντονο παρασκήνιο, πισωμαχαιριές και κριτική», για να επισημάνει κλείνοντας:

«Το 55% δεν έχουν εμβολιαστεί στην πόλη και δεν μπορούσαν να έρθουν στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.