Στράντζαλη: «Δεν μας αγχώνει η λέξη φαβορί, θέλουμε τον κόσμο μας κοντά»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η βολεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ Όλγα Στράντζαλη και μίλησε για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και για τη συνέχεια της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ακραία του Δικεφάλου τόνισε ότι η λέξη "φαβορί" δεν αγχώνει την ίδια και τις συμπάικτριές της αλλά τόνισε ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι πολύ κοντά και πως το Πρωτάθλημα θα κριθεί τον Μάιο.

Αναλυτικά όσα είπε η Όλγα Στράντζαλη:

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Χάσαμε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, στο δεύτερο καταφέραμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά το χάσαμε κι αυτό. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε καλύτερα σετ με σετ, πήραμε τα επόμενα δύο, φτάσαμε στο τάι μπρέικ που εκεί είναι και λίγο θέμα τύχης, το πήραμε 14-16 και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό».

Για τα αίτια της ήττας από την ΑΕΚ: «Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, σίγουρα δεν είχαμε παίξει για 15 μέρες, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά κάποια στιγμή μέσα στο πρωτάθλημα. Νομίζω αυτήν την περίοδο την κάναμε εμείς, ίσως ήταν καλό που έγινε τώρα, ελπίζω να βρούμε τον ρυθμό μας γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο φέτος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν εφησυχάζουμε. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος οπότε δεν μπορύμε να μιλάμε για πρώτη, δεύτερη, τρίτη θέση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά, θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας, είναι σημαντικό να παίξουμε τα παιχνίδια στο Παλατάκι και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια, ακόμα και οι ομάδες που δεν είναι στο Top-4 είναι δυνατές και παντού μπορεί να χάσεις βαθμό. Οπότε πρέπει να είμαστε σοβαρές στα επόμενα παιχνίδια».

Για τις μεταγραφές και τις αλλαγές στις άλλες ομάδες: «Οι ομάδες έχουν ακόμα χρόνο για μεταγραφές. Πολλές ομάδες προσπαθούν να βελτιωθούν είτε μεταγραφικά είτε με το υπάρχον ρόστερ και όλες προσπαθούν να είναι στο καλύτερο επίπεδο στα πλέι οφ όπου εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα».

Για το ότι δεν υπάρχουν πλέον παιχνίδια στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν είναι πάντα καλό. Όσο θα προχωρούσαμε στο CEV Cup θα παίζαμε δύσκολα παιχνίδια με ακόμα καλύτερες ομάδες και θα γινόμασταν ακόμα καλύτερες. Αλλά πλέον δεν έχουμε ταξίδια και έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε και να αφοσιωθούμε για τους αγώνες εντός συνόρων».

Ποια ομάδα από τις διεκδικήτριες του τίτλου θεωρεί πιο επικίνδυνη: «Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. Είναι η μέρα στην οποία θα βρεθεί η κάθε ομάδα, όλα τα ματς θα κριθούν στον πόντο, η πιο σοβαρή ομάδα θα κερδίσει το Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμή δεν ξεχάσαμε βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε να χάσουμε. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στη μέση της σεζόν, είναι φυσιολογικές αυτές οι μεταπτώσεις αλλά θα βρούμε τα πατήματά μας και θα είμαστε σοβαρές εκεί που πρέπει».

Για τις απαιτήσεις που δημιούργει η ομάδα με την πορεία της: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Παίξαμε στις έδρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και ήταν δύσκολο να παίξεις με τόσο κόσμο. Τον θέλουμε και στα δύσκολα, ακόμα και στα κακά αποτελέσματα γιατί ο τίτλος θα κριθεί τον Μάιο».

Αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Φαβορί δεν υπάρχουν φέτος αλλά αυτή τη είμαστε στην πρώτη θέση. Οπότε είναι λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις από την ομάδα. Η λέξη φαβορί δεν μας αγχώνει, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θέλουμε να χαμογελάσουμε».

Τι εύχεται για το 2023: «Υγεία. Αν έχουμε υγεία πιστεύω όλα θα πάνε καλά και θα φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.