Στους πάγκους μετά από 2.5 χρόνια ο Μάκης Χάβος - Ανέλαβε την Καλαμάτα!

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2023

Ο Περικλής Αμανατίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, με τον ίδιο να δηλώνει στο Metropolis 95.5 πως, «Για μένα είναι άδικο και οξύμωρο, όμως είναι μέρος και κανόνας του παιχνιδιού και της αγοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω αν οι προπονητές μπορούν να χάσουν τη θέση τους, ακόμη και αν φέρουν καλά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά οκ. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την επεξηγηματική διαδικασία. Ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Πρασσάς είναι εξαιρετικός. Το πρόβλημα είναι ότι ζει στην Αμερική και όλες οι πληροφορίες για την ομάδα είναι μεταφερόμενες. Όταν τα ματς δεν είναι τηλεοπτικά, καταλαβαίνεις τι μπορεί να του μεταφέρουν. Ελπίζω να πάει καλά ο πρόεδρος αλλά και η ομάδα της Καλαμάτας».

Η «Μαύρη Θύελλα» βγήκε στην αγορά για τον νέο προπονητή της και αυτός είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στους πάγκους μετά από 2.5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Μάκης Χάβος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Βοηθός του αναλαμβάνει ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και γυμναστής ο Γιώργος Αδάμ. Την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και την Παρασκευή στις 15.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.