Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τσόλακ!

Πέτρος Χαριζακλής25 Αυγούστου 2021

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Αντόνιο Τσόλακ έφυγε κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο χειμώνα, ωστόσο στη Μάλμε φαίνεται πως έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Ο Κροάτης επιθετικός θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη σουηδική ομάδα. Με συνολικό σκορ 3-2 επί της Λουντογκόρετς και παρά την ήττα στο δεύτερο ματς στη Βουλγαρία (ήττα με 2-1), πήρε την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μάλμε έκανε υπέρβαση καθώς ξεκίνησε από τον 1ο προκριματικό γύρο και απέκλεισε κατά σειρά τις Ρίγα, Eλσίνικι, Ρέιντζερς και Λουντογκόρετς. Ο Τσόλακ πέτυχε 5 γκολ σε 8 ματς των προκριματικών και έτσι βοήθησε σημαντικά στο έργο της ομάδας του.

Θα μπορούσε να είχε γίνει μοιραίος στο ματς με τη Λουντογκόρετς, καθώς στο 60ο λεπτό έκανε χέρι στην περιοχή και έτσι ο Σωτηρίου πέτυχε το 2-1. Ευτυχώς για τον ίδιο, η ομάδα του κράτησε το σκορ και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Μπενφίκα πήρε την πρόκριση μετά το 0-0 στην Ολλανδία επί της PSV, καθώς είχε κερδίσει με 2-1 στην Πορτογαλία. Στην Ουγγαρία, η Φερεντσβάρος ηττήθηκε για δεύτερη φορά με 2-3 από την Γιουνγκ Μπόις, με την ελβετική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.