Στους ομίλους του Champions League Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2020

Ραντεβού με τα αστέρια έδωσαν Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος πετώντας εκτός διοργάνωσης της Γάνδη και Μόλντε αντίστοιχα. 

Η Ντιναμό προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League μετά από τέσσερα χρόνια. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου επικράτησε της Γάνδη με 3-0 και με συνολικό σκορ, 5-1 πήρε το εισιτήριο για τα αστέρια. Στο 10’ ο Σουπριάχα έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Μπουγιαλσκί με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για την Ντιναμό Κιέβου. Στο 35΄, η ομάδα της Ουκρανίας διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Ντε Πένα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Στο 49ο λεπτό, ο Φορτούνα έκανε πέναλτι στον Σουπριάχα και ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από τα 11 βήματα.

Η Φερεντσβάρος επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά από 15 ολόκληρα χρόνια! Η ομάδα του Ρεμπρόφ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Μόλντε και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα στην Σουηδία, έγραψε ιστορία. Στο 33’ το σουτ του Ζουμπκόβ της Φερεντσβάρος κόντραρε στον Γκρέγκερσεν και στο 43’ ο Έικρεμ αστόχησε από καλό σημείο για τους φιλοξενούμενους. Στο 90+2’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά το γκολ του Ουζούνι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Να θυμίσουμε ότι την είσοδο του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξασφάλισε και ο Ολυμπιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.