Στους δύο χωρεί και... τρίτος

Μάνος Χατζάκης18 Αυγούστου 2020

Κι εκεί που δείχνει να παίρνει... κεφάλι ο Κριστιάν Λόπεζ, έρχεται ο Αρμάντο Σαντίκου να το κάνει στην άκρη, προκειμένου να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα". Ο Αλβανός προβάλλει και πάλι ως φαβορί, ωστόσο η λίστα των φορ περιλαμβάνει κι άλλους.

Σε κούρσα για δύο, αλλά με αστερίσκο, εξελίσσεται η υπόθεση απόκτησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης του Άρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν καταλήξει, σε πρώτο χρόνο στους... γνωστούς Σαντίκου και Λόπεζ, ωστόσο με κανέναν από τους δύο δεν γίνεται το τελικό βήμα. Η ελευθέρας του Αλβανού από τη Λεβάντε δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έρχεται στον Άρη. Το κασέ του διεθνή επιθετικού παραμένει αλμυρό, τη στιγμή που στο παιχνίδι μπαίνουν αρκετές ομάδες από την Ισπανία και όχι μόνο. Ο Σαντίκου παραμένει η πρώτη επιλογή, ωστόσο δεν απορρίπτεται ούτε ο Λόπεζ, ούτε κάποιος άλλος, αν προκύψει.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ψάχνει την υπέρβαση, γιατί προσπαθεί να φέρει τον παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά, αλλά, εκ των πραγμάτων, θέλει υπομονή, για να γίνει η καλύτερη επιλογή. Το σίριαλ, λοιπόν, συνεχίζεται και δεν είναι διόλου απίθανο να αλλάξουν οι πρωταγωνιστές.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.