Στούμπος για την αναβολή στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: «Τηρούμε ό,τι προβλέπεται, προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Παναιτωλικού, Χρήστος Στούμπος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα με τα κρούσματα.

Αναλυτικά

Για τα κρούσματα:

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μας, με τα θετικά κρούσματα που έκαναν την εμφάνισή τους και όπως ήδη ανακοινώθηκε από χθες, ο συνολικός αριθμός έφτασε τους 10 ποδοσφαιριστές και άλλα 3 άτομα της ομάδας. Το πρωί έγινε ο έλεγχος και το βράδυ βγήκαν τα αποτελέσματα. Ο πρώτος έλεγχος μετά τα Χριστούγεννα, είχε δείξει 3 κρούσματα. Ήδη τέθηκε σε ισχύ το υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι ποδοσφαιριστές ερχόντουσαν από το σπίτι τους κατευθείαν χωρίς να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια, ωστόσο υπήρξε αυτή η διασπορά.

Για την κατάσταση των παικτών που είναι θετικοί:

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα συμπτώματα στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το ευχάριστο, γιατί προέχει η ανθρώπινη υγεία. Δυστυχώς αριθμός των κρουσμάτων και στο Αγρίνιο είναι αυξημένος και αυτό είχε αντίκτυπο και στην ομάδα. Στην Αιτωλοκαρνανία ο μέσος όρος κάθε μέρα είναι στα 400 κρούσματα.

Για το αν υπάρχει ενημέρωση από την Super League:

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τη Λίγκα. Εμείς τηρούμε ό,τι προβλέπεται. Σταμάτησαν οι προπονήσεις μας και τώρα όλες οι αποφάσεις για τον αγώνα, έχουν να κάνουν με τη διοργανώτρια αρχή. Για το νέο ορισμό του αγώνα είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν και εμβόλιμες αγωνιστικές και αγώνες κυπέλλου, αλλά προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων των εμπλεκόμενων. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία.

Για το επόμενο παιχνίδι του Παναιτωλικού:

Το ελπίζουμε, να πάνε όλα καλά και να μειωθούν τα κρούσματα χωρίς να υπάρχει νέα μόλυνση. Το πρωτόκολλο προβλέπει 10ημερη απουσία απ' τις προπονήσεις, αλλά στο πενθήμερο με αρνητικό τεστ μπορεί ο παίκτης να επανέλθει στις προπονήσεις και στις δραστηριότητες της ομάδας.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: 

Υπέγραψαν ο Μάρτενσον και ο Ανέστης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τα κρούσματα και θα καταβληθούν προσπάθειες για να ενισχυθεί η ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.