«Στοπ» της Λαμίας στον Ολυμπιακό

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να «περάσει» από την Λαμία, σε ένα παιχνίδι το οποίο έληξε χωρίς γκολ, με την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας να κρίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πλειάδα ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Λαμία-με κορυφαίο τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο- πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση ενώ είχε και τις δικές της ευκαιρίες να «κλέψει» το παιχνίδι.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου για την φάση των «8» με το VAR να κάνει πρεμιέρα για φέτος στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Video Assistant Referee χρειάστηκε σε μία φάση στα καρέ του Ολυμπιακού όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Μπιανκόνι μετά από σέντρα του Μπουλούλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, όμως στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR το πέναλτι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Για τον Ολυμπιακού έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Καφού και ο Μορ, ενώ ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά τον τραυματισμό του.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Τιρόνε, Βιγιάλμπα, Σασί

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Χασάν

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.