STOP στα σενάρια για Άρη-Πρίγιοβιτς

Κώστας Πετρωτός27 Δεκεμβρίου 2020

Εκπληξη προκάλεσαν στο στενό περιβάλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα δημοσιεύματα περί διερευνητικών επαφών από πλευράς Αρη για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 30χρονου Σέρβου επιθετικού από την Αλ Ιτιχάντ στους «κιτρινόμαυρους». 

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του του υψηλόσωμου φορ τόνιζαν χαρακτηριστικά στο «metrosport.gr» ότι κανείς δεν ήρθε σε επαφή με τον Πρίγιοβιτς και δεν υπάρχει βάση σε ένα τέτοιο σενάριο. Επιπλέον, σημείωναν ότι για τον 30χρονο φορ δεν αποτελεί προοπτική για την καριέρα του ο Αρης.

Ενδεχομένως, οι άνθρωποι του Αρη να προσπάθησαν να αλιεύσουν μέσω τρίτων δεδομένα για το ηγεμονικό συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ (βάσει της αρχικής συμφωνίας του αμείβεται με 5,3 εκατ. ευρώ ετησίως), όπως και να ΄χει όμως τα όσα μεταφέρει το περιβάλλον του παίκτη δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για προσέγγισή του από τους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Metrosport», ο «Πρίγιο» είχε δηλώσει ότι είναι αφοσιωμένος 100% στις υποχρεώσεις του στην Αλ Ιτιχάντ, στην οποία έχει πλέον ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, και σέβεται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ως το 2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.