Stop σε Αραβες, με... απαίτηση για 10 εκατ. ευρώ

Κώστας Πετρωτός12 Μαρτίου 2021

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θέλει πάνω του να στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα του και για τα επόμενα χρόνια και φροντίζει να το αποδεικνύει και στην πράξη. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τoυ metrosport.gr, για τον 25χρονο επιθετικό υπήρξε ενδιαφέρον ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο εκδηλώθηκε αρχικά στο περιβάλλον του παίκτη. 

Ωστόσο, η απάντηση που δόθηκε σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ στην διερευνητική κρούση των Αράβων είναι απόλυτα ενδεικτική για τις προθέσεις της οικογένειας Σαββίδη και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συνολικά, καθώς στους ενδιαφερόμενους κοινοποιήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε σε σοβαρή συζήτηση με ένα ποσό της τάξης περίπου των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Θυμίζουμε ότι με βάση το ισχύον συμβόλαιο του Σέρβου στην παρούσα φάση δεν υπάρχει μπάι-άουτ.

Για τον ΠΑΟΚ το κρίσιμο είναι σύντομα να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντρίγια και γι αυτό, όπως έχουμε γράψει έχει ήδη γίνει προεργασία, υπάρχει μία οικονομική διαφορά που δεν φαίνεται όμως ικανή να χαλάσει την συμφωνία των δύο πλευρών και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή. ΟΙ Σέρβοι είχαν γράψει πριν περίπου δύο μήνες ότι το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ως το 2023, ίσως όμως, θα πάει και για έναν ακόμη χρόνο. Υπολογίζεται ότι η συμφωνία θα επέλθει κοντά σε ένα ποσό 800.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος άσος, μετρά ήδη 36 ματς, 8 γκολ και 6 ασίστ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και με τον Τζόλη αποτελούν την δύναμη πυρός του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν, έχοντας καταγράψει μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτά με την Μπενφίκα και την Αϊντχόβεν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.