Στον τελικό του UEFA Youth League ο Ολυμπιακός

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Στον τελικό του UEFA Youth League οι νέοι του Ολυμπιακού.

Μία ημέρα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, η ομάδα νέων των ερυθρόλευκων πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του UEFA Youth League αποκλείοντας τη Ναντ στα πέναλτι (0-0 κ.δ, 3-1 πέναλτι).

Αμφότερες οι ομάδες ήταν απειλητικές και πατούσαν την αντίπαλη περιοχή έχοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 34' ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα και είχε καλή στιγμή για το 1-0. Ο Μπάμπης Κωστούλας έκανε το σουτ από τα αριστερά στην περιοχή ωστόσο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ναντ.

Στις καθυστερήσεις ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά - πάσα στην περιοχή, ο Μπάμπης Κωστούλας έκανε το πλασέ με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε, μετά από εξέταση στο VAR για χέρι του Κωνσταντίνου Κωστούλα, στον οποίο χτύπησε η μπάλα.

Οι Πειραιώτες παρότι δέχθηκαν αρκετή πίεση από τη Ναντ κατάφεραν να την «απορροφήσουν» οδηγώντας τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμος και πήρε την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης.

Η διαδικασία των πέναλτι:

N- Λε Του άουτ
O - Μουζακίτης απόκρουση Μαμπόν
N - Ακαπαντί απόκρουση Σίνα
O - Μπάκουλας 1-0
Ν- Τουρέ 1-1
Ο - Μπ. Κωστούλας 2-1
Ν - Λερού δοκάρι
Ο - Πλατσικούρας 3-1




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.