Στον τελικό με ήρωα τον Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα!

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Ιανουαρίου 2021

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, αλλά κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Σοσιεδάδ (1-1) στη διαδικασία των πέναλτι χάρη στις αποκρούσεις του Τερ Στέγκεν και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας! Οι Καταλανοί περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η ομάδα του Κούμαν ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Γιονγκ στο 39΄.

Στο 49΄ ο σκόρερ των «μπλαουγκράνα» έκανε χέρι μετά από σέντρα του Ογιαρθάμπαλ. Ο αρχηγός των Βάσκων ανέλαβε την εκτέλεση και στο 51' έγραψε το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το ματς να οδηγείται στην παράταση και από εκεί στη ρώσικη ρουλέτα. Ο Τερ Στέγκεν έδειξε την κλάση του και με δυο αποκρούσεις έστειλε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ (91' Ζαλντούα, 120+1' Χον), Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Μονρεάλ, Γκουριντί (81' 81' Μπαρενετσέα), Γκεβάρα (106' Θουμπιμέντι), Μερίνο, Πόρτου (103' Γιανουζάι), Ίσακ (91' Ουίλιαν Ζοζέ), Ογιαρθάμπαλ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (114' Φίρπο), Αραούχο, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (91' Πουτζ), Πέδρι (91' Πιάνιτς), Ντεμπελέ, Μπρέθγουεϊτ (78' Τρινκάο), Γκριεζμάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.