Στον τελικό η Παλμέιρας του Φερέιρα μέσω... VAR

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες πήρε η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα παρά την ήττα με 2-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και αποφασισμένοι ότι θα ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 του α ΄ αγώνα. Εν μέρει τα κατάφεραν. Προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Μάρκους Ρότσα, ενώ στο 44ο λεπτό ο Ράφαελ Μπόρα έκανε από κοντινή απόσταση το 0-2 για την Ρίβερ. Στο 51ο λεπτό η Ρίβερ έφτασε στην επική ανατροπή μιας και πέτυχε το 0-3 με τον Μοντιέλ, αλλά ο διαιτητής μετά την συνδρομή του VAR ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας πως υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της επίθεσης. 

Στο 75ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Ρίβερ Πλέιτ, μία απόφαση όμως που ανέτρεψε με την βοήθεια του VAR. Στο 83ο λεπτό η Ρίβερ άγγιξε και πάλι το 0-3 όταν είχε διπλή ευκαιρία και δοκάρι, ενώ στο 98ο έγινε ακόμα μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Αργεντινοί, όταν βρέθηκε στο έδαφος παίκτη της Ρίβερ. Ο διαιτητής πήγε στο VAR για να δει αν υπήρξε πέναλτι και τελικά έδωσε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.