«Στον ΠΑΟΚ ο Μορικέλι, ποσοστό μεταπώλησης 30% κρατάει η Ρόμα»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2022

Σε μία μεταγραφή ενός νεαρού παίκτη που προορίζεται για την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ ή ακόμη και για την ομάδα Νέων του συλλόγου, προχωρά ο Δικέφαλος, σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες Ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο λόγος για τον 19χρονο στόπερ Ραούλ Μορικέλι της Ρόμα.

Ο νεαρός στόπερ που πραγματοποίησε πέρσι μία πολύ γεμάτη σεζόν με την Primavera των «τζαλορόσι», ήταν συμπαίκτης του νεαρού Έλληνα διεθνή αμυντικού Δημήτρη Κεραμίτση. 

Αυτή την στιγμή ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία μαζί με την πρώτη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά παρέμεινε στην Ρώμη όπου και προπονείται στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και όπως σημειώνει η «Retesport», ο Δικέφαλος κινήθηκε για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των Ιταλών, το deal έχει γίνει και η Ρόμα κρατά 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον Μορικέλι που θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Την μεταγραφή προανήγγειλε ο Ντιέγκο Ταβάνο (Ιταλός ατζέντης και προφανώς και ατζέντης του παίκτη), που έχει συνεργαστεί και με Ομάρ Ελ Καντουρι και Ουαρντα ένα διάστημα. Μάλιστα ανέβασε ένα βιντεάκι από την Τούμπα υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης θα παίζει σύντομα εκεί. 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.