«Στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς αντί του Ζίβκο Ζίβκοβιτς»

Metrosport Team02 Μαΐου 2022

Την περίπτωση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς φέρνουν σε πρώτο πλάνο για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τη Σερβία, σημειώνοντας μάλιστα ότι πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με τη λήξη του συμβολαίου του.

Ειδικότερα, το «nogomania.rs», αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο επίσης Σέρβος γκολκίπερ του Απόλλωνα Λεμεσού που βρίσκεται στην ομάδα από το 2020, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις Ραντνίσκι, Άαρχους, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ουέσκα, ενώ την περασμένη χρονιά επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια, έχοντας 10 παιχνίδια στα οποία ο Απόλλωνας δεν είδε τον αντίπαλο να σκοράρει.

Οι Σέρβοι αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο πρώην τερματοφύλακας της Ραντνίτσκι από τη Νις, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς που σήμερα αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν τερματοφύλακα, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, οπότε ο Γιοβάνοβιτς είναι επιλογή ως αντικαταστάτης του.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αγωνίζεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος όπως και ο Γιοβάνοβιτς γεννήθηκε στη Νις.

Μετά τη σεζόν που έχει κρατήσει 10 φορές απαραβίαστη την εστία του στο κυπριακό πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο».

Η θέση των Κυπρίων

Ειδική αναφορά επί του θέματος έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport Fm 104,0 αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που αφορούν τους Γιοβάνοβιτς και Χαμάς και ομάδες του εξωτερικού.

«Είναι φυσικό επακόλουθο όταν την ομάδα σου την στελεχώνουν εξαιρετικοί παίκτες. Ούτε καν τον έχουν προσεγγίσει, όπως και τον Χαμάς. Οι παίκτες δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια, οπότε δεν βλέπουμε ούτε δίνουμε σημασία τι γράφονται σε ελλαδικά ή ξένα δημοσιεύματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.