Στον Ολυμπιακό ο Τζένκινς, στο Περιστέρι ο Πέτεγουεϊ

Metrosport Team20 Ιουνίου 2020

Την πρώτη φετινή μεταγραφή του έκανε ο Ολυμπιακός εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Τσαρλς Τζένκινς. Ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών μέσω του twitter. Ο Τζένκινς αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Χίμκι προ διετίας. 

Ο, ύψους 1.91, παίκτης αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της φετινής Euroleague και είχε 3.4 πόντους, 1.8 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως, αν και είχε το απογοητευτικό 7.4% (2/27) στα τρίποντα, ο μέσος όρος καριέρας του στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ καλός (40.5%).

Ανακοίνωσε  Τεράν Πέτεγουεϊ το Περιστέρι 

Την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ, Τεράν Πέτεγουεϊ ανακοίνωσε το Περιστέρι. Ο παίκτης μετά από δύο χρόνια στην Ιταλία επιστρέφει στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Τεράν Πέτεγουεϊ, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του Συλλόγου για την σεζόν 2020-2021. Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ με την παρουσία του ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των «κυανοκιτρίνων» στην Basket League και στην Ευρώπη»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.