Στον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες ως ελεύθερος - Έκλεισε και Σαμασέκου

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

H "βόμβα" του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό είναι γεγονός με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να υπογράψει στους Πειραιώτες, ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός που ανέφεραν οι χθεσινές (14/9) πληροφορίες. Με τους "ερυθρόλευκους" να έρχονται σε συμφωνία και με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου της Χόφενχαϊμ.

Ο Ροντρίγκες πέρασε χθες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν σταματούν εκεί, καθώς ήρθαν σε συμφωνία και με τη Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου, με τον 26χρονο διεθνή με τη Εθνική Μάλι να αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Σαμασέκου με κανονική μεταγραφή, αλλά ο γερμανικός σύλλογος ήταν αντίθετος, αφού το 2019 είχε δαπανήσει 14 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του από τη Σάλτσμπουργκ.

Μάλιστα, ο μεταγραφικός πυρετός δεν σταματάει εκεί για τους Πειραιώτες, με πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται κοντά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Παϊτίμ Κασάμι, ενώ προσπαθούν να φέρουν ξανά στο λιμάνι τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Νωρίτερα σήμερα (15/9) έφτασε στην Αθήνα ο Μπακαμπού με τον πρώην επιθετικό της Μαρσέιγ να αναμένεται να υπογράψει και αυτός με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.