Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας πρώην τεχνικός του Άρη

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έψαχνε να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Πετράκη, βρίσκοντας τον εκλεκτό στο πρόσωπο ενός πρώην τεχνικού που είχε κάτσει στον πάγκο του Άρη, ο λόγος για τον Λούκα Αλκαράθ.

Ο 55χρονος Ισπανός είχε διατελέσει πρώτος προπονητής των «κίτρινων» τη σεζόν 2012/13 από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο και είχε κάτσει στην άκρη του πάγκου για οκτώ αναμετρήσεις.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ισπανό προπονητή Lucas Alcaraz, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 55χρονος Τεχνικός έχει θητεία σε πολλές Ισπανικές ομάδες μεταξύ των οποίων οι ομάδες Γρανάδα, Αλμερία, Μούρθια, Κόρντομπα, Λεβάντε, Έλτσε και Σαραγόσα, καθώς και πέρασμα από το Ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης. Επίσης, διετέλεσε ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αλγερίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Alcaraz στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας! Του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με την ομάδα μας!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.