Στον Φιλίπε Σοάρες τα περισσότερα credits

Γιώργος Ζαΐρης29 Νοεμβρίου 2022

Πηγαίνοντας χθες το μεσημέρι στο γήπεδο είχα την απορία ποια ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Λουτσέσκου γνωρίζοντας πως έπρεπε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, αφού μόλις τρία είναι τα φιλικά που έχει να δώσει στην Κύπρο η ομάδα.

Δεν θα σταθώ στην εύκολη επικράτηση και στα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος με διαφορετικούς σκόρερ. Φυσικά και είναι άκρως θετικό αν σκεφτούμε πως στο Πρωτάθλημα και μέχρι να πάρει μπρος η ομάδα στα τρία τελευταία ματς του πρώτου γύρου, δεν είχε πετύχει σε κανένα παιχνίδι παραπάνω από δυο γκολ.

Αν λοιπόν πρέπει να σταθώ κάπου είναι στην εμφάνιση του Φιλίπε Σοάρες. Δεν είναι μόνο το γκολ που σημείωσε (είχε σκοράρει και με τον Ιωνικό στην Νεάπολη ) αλλά στον τρόπο που έπαιξε και πως βοήθησε την ομάδα να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί πολύ απλά έπαιξε ως «8» στο γήπεδο και είναι η θέση που του ταιριάζει. Και μπορεί στα επίσημα παιχνίδια να σταματήσει να είναι η… αλλαγή του Ντάντας και να πάρει αυτός τη φανέλα.

Ξεκάθαρα ο άλλος Σοάρες, ο Ράφα έχει βάλει πολύ δύσκολα στον Ραζβάν και διεκδικεί τη θέση του βασικού. Ο Σάστρε συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στη διακοπή του Πρωταθλήματος, έδειξε δηλαδή και πάλι πολλά θετικά στοιχεία.

Χρειαζόταν το γκολ ο Κωνσταντέλιας για να πάρει αυτοπεποίθηση και φυσικά η ασίστ του Καντουρί ήταν εξαιρετική.

Ο Λουτσέσκου είπε μετά το τέλος του αγώνα πως πλέον δεν έχει 12 παίκτες στους οποίους έπρεπε να στηριχθεί αλλά πολύ περισσότερους πλέον και αυτό τον χαροποιεί. Δεν γκρινιάζω αλλά θεωρώ πως θα μπορούσε να έχει κάποιους από αυτούς και πολύ νωρίτερα.

Σήμερα η ομάδα μπαίνει στις προπονήσεις επί κυπριακού εδάφους, θα έχουν ενδιαφέρον όπως και η άφιξη του Μπότο στην Κύπρο αφού ο Ραζβάν είπε πως με την παρουσία του στην Κύπρο μπορούμε να τον ρωτήσουμε για αυτά. Θα το κάνουμε σίγουρα…


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.