Στον Άρη ποντάρουν και στην κατανόηση της FIBA, αναμένονται αφίξεις

Στέλιος Παρθενάκης31 Αυγούστου 2020

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στις αρχές Αυγούστου η προτεραιότητα για τη βιωσιμότητα της επόμενης ημέρας στο μπάσκετ των “κιτρίνων” ήταν και είναι η απαγόρευση μεταγραφών. “Ελπίζουμε στο να υπάρχει κατανόηση και να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τον ένα χρόνο παράτασης από την FIBA”, ήταν το κεντρικό σύνθημα για ανθρώπους του Άρη

Σίγουρα, τίποτα δεν είναι εύκολο και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής, αλλά μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις με σκοπό να πάρει την επίσημη έγκριση ο ιστορικός σύλλογος. 

Μάλιστα, υπάρχει η αισιοδοξία ότι και με τη πίεση της ΕΟΚ θα υπάρχουν θετικά το ταχύτερο δυνατό, αφού οι επαφές συνεχίζονται με συνεχόμενες προτάσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δείχνει ανοχή και συνεργασία σε άλλους συλλόγους με ανάλογα προβλήματα, οπότε είναι θεμιτό να εξυπηρετήσει τα θέλω του Άρη στο βαθμό του επιτρεπτού, ώστε να μπορέσουν και οι “κίτρινοι” να αποπληρώσουν σε βάθος χρόνου τις οφειλές τους.

Εξάλλου, αναμένονται μέσα στην εβδομάδα τόσο ο Σούλερ όσο και ο Τσάλμερς με στόχο να ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ντεκόζι είναι ήδη στις προπονήσεις, ενώ Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς μέχρι να αφιχθούν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, είναι θέμα ημερών να έχει πλήρες το ρόστερ στη διάθεσή του και πέρα από το φιλικό με τον Ηρακλή, ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να προγραμματίσει κι άλλους αγώνες, που θα βοηθήσουν την ομάδα του να αποκτήσει την κατάλληλη ομοιογένεια στο ξεκίνημα της σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.